Stralend als een Leeuw: Laat je zelfverzekerdheid schitteren in je garderobe
23 juli 2023 

Stralend als een Leeuw: Laat je zelfverzekerdheid schitteren in je garderobe

Het sterrenbeeld waarin je bent geboren kan eigenlijk een diepgaande invloed hebben op je persoonlijkheid én je kledingkeuzes. Elk sterrenbeeld draagt unieke eigenschappen en energieën met zich mee die ons helpen te begrijpen wie we zijn en hoe we ons tot anderen verhouden. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd waarom je zo graag die ene trui draagt of waarom je altijd naar die specifieke kleur grijpt, dan zou het zomaar eens kunnen dat je sterrenbeeld er iets mee te maken heeft.

Het is niet één sterrenbeeld dat jouw kledingstijl bepaalt. Nee. Het is een heerlijke mix van planeten die samen stonden op het moment van je geboorte. Dus eigenlijk kun je zeggen dat je garderobe een kosmische samenwerking is tussen de sterren en jou.

Door de invloed van je sterrenbeeld en de stand van de planeten te verkennen, kun je waardevolle inzichten opdoen over jezelf, je gedragingen en je sterke punten. Dus, als je jezelf wilt begrijpen en misschien zelfs een beetje wilt lachen om de mysterieuze connectie tussen je persoonlijkheid en je kledingkast, dan ben je hier aan het juiste adres.

Dus, laten we samen die fashion vibes omarmen, met een vleugje astrologische magie. Verken de invloed van je sterrenbeeld op je kledingkeuzes en ontdek hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van je stijl. Het is tijd om die kosmische connectie te omarmen en je garderobe te laten sprankelen als nooit tevoren. Klaar om jezelf beter te leren kennen en een beetje plezier te hebben met de mystiek van astro-fashion? Dan is dit het perfecte moment om die eerste stap te zetten en je stijl te laten schitteren als een stralende ster aan de hemel.

Het seizoen van de Leeuw is aangebroken! 

Ben je er klaar voor om de krachtige energie van dit sterrenbeeld in je kledingkast te omarmen? Als stijlcoach sta ik voor je klaar om je te helpen de unieke eigenschappen van de Leeuw te vertalen naar jouw persoonlijke stijl. Of je nu zelf een Leeuw bent of gewoon geïnspireerd wilt worden door dit teken. Heb ik enkele waardevolle tips om je garderobe op te frissen en een nieuwe connectie met jezelf te creëren.

Stralende zelfverzekerdheid

De Leeuw staat bekend om zijn zelfverzekerdheid en charisma. Laat deze eigenschappen doorschemeren in je kledingkeuzes. Kies voor statement stukken, opvallende details en krachtige silhouetten. Laat je persoonlijkheid stralen en omarm je innerlijke leeuw.

Koninklijke kleuren

Leeuwen worden aangetrokken tot rijke, levendige kleuren die hun aanwezigheid benadrukken. Denk aan warme tinten zoals goud, oranje, rood en diep paars. Voeg deze kleuren toe aan je garderobe om een majestueuze uitstraling te creëren.

Luxe materialen

De Leeuw houdt van luxe en kwaliteit. Kies voor hoogwaardige materialen zoals zijde, fluweel en leer. Laat jezelf omhullen door weelderige texturen en voel je als een koningin in je outfits.

Statement accessoires

Accessoires zijn de kroon op je stijl. Kies voor opvallende en dramatische stukken zoals grote hoeden, glinsterende sieraden en gedurfde tassen. Maak een statement met accessoires die je persoonlijkheid versterken en je uitstraling compleet maken.

Zelfexpressie en creativiteit

Leeuwen hebben een natuurlijke drang naar zelfexpressie en creativiteit. Gebruik je kledingkast als een canvas om je artistieke kant te uiten. Mix en match patronen, speel met texturen en wees niet bang om unieke combinaties te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en laat je stijl brullen!


Met deze stijltips ben je er helemaal klaar voor om de energie van de Leeuw in je kledingkast te verwelkomen. Laat je zelfverzekerdheid en persoonlijkheid doorschemeren in je outfits. Vergeet niet dat niemand gebonden is aan slechts één stijl. Je wordt beïnvloed door meerdere sterrenbeelden die allemaal invloed hebben op jouw keuzes. Het is een boeiende samensmelting van uiterlijke en innerlijke factoren die jouw unieke kledingstijl vormen.

Ben je klaar om te ontdekken welke planeten een rol spelen bij jouw kledingkeuzes? Aarzel dan niet om  contact met me op te nemen voor een persoonlijke coach sessie. Samen kunnen we de kosmische invloeden ontrafelen en jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Stralende groet, 

Debby

PS

Schijnt jouw zon (sterrenbeeld) in Leeuw, maar herken je jezelf hier niet in? Geen zorgen, want het draait niet alleen om jouw sterrenbeeld dat in jouw zon staat. Ook de andere planeten oefenen invloed uit op jouw kledingstijl en persoonlijkheid. Het is een boeiende mix die jou uniek maakt. Wil je hier meer over ontdekken? Maak dan een afspraak voor een  Gouden Duo-traject.

Ben jij een Leeuw en herken je jezelf in deze kledingstijl? Laat het me weten in een reactie hieronder, ik ben ontzettend nieuwsgierig! Ken je misschien ook een vriendin die een Leeuw is? Aarzel niet om dit blog met haar te delen.Reactie plaatsen