code hier Ontdek de stijlvolle avonturen van het sterrenbeeld Boogschutter in je kledingkast!
Ontdek de stijlvolle avonturen van het sterrenbeeld Boogschutter in je kledingkast!
22 november 2023 

Ontdek de stijlvolle avonturen van het sterrenbeeld Boogschutter in je kledingkast!

Het sterrenbeeld waarin je bent geboren kan eigenlijk een diepgaande invloed hebben op je persoonlijkheid én je kledingkeuzes. Elk sterrenbeeld draagt unieke eigenschappen en energieën met zich mee die ons helpen te begrijpen wie we zijn en hoe we ons tot anderen verhouden. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd waarom je zo graag die ene trui draagt of waarom je altijd naar die specifieke kleur grijpt, dan zou het zomaar eens kunnen dat je sterrenbeeld er iets mee te maken heeft.

Het is niet één sterrenbeeld die jouw kledingstijl bepaalt. Nee. Het is een heerlijke mix van planeten die samen stonden op het moment van je geboorte. Dus eigenlijk kun je zeggen dat je garderobe een kosmische samenwerking is tussen de sterren en jou.

Door de invloed van je sterrenbeeld en de stand van de planeten te verkennen, kun je waardevolle inzichten opdoen over jezelf, je gedragingen en je sterke punten. Dus, als je jezelf wilt begrijpen en misschien zelfs een beetje wilt lachen om de mysterieuze connectie tussen je persoonlijkheid en je kledingkast, dan ben je hier aan het juiste adres.

Dus, laten we samen die fashion vibes omarmen, met een vleugje astrologische magie. Verken de invloed van je sterrenbeeld op je kledingkeuzes en ontdek hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt laten stralen door middel van je stijl. Het is tijd om die kosmische connectie te omarmen en je garderobe te laten sprankelen als nooit tevoren. Klaar om jezelf beter te leren kennen en een beetje plezier te hebben met de mystiek van astro-fashion? Dan is dit het perfecte moment om die eerste stap te zetten en je stijl te laten schitteren als een stralende ster aan de hemel.


Het seizoen van de Boogschutter is aangebroken! 

Ben je er klaar voor om de avontuurlijke energie van dit sterrenbeeld in je kledingkast te omarmen? Als stijlcoach sta ik voor je klaar om je te helpen de unieke eigenschappen van de Boogschutter te vertalen naar jouw persoonlijke stijl. Of je nu zelf een Boogschutter bent of gewoon geïnspireerd wilt worden door dit teken, ik heb enkele waardevolle tips om je garderobe op te frissen en een nieuwe reislust te creëren.

Vrijheid en comfort

Boogschutters verlangen naar vrijheid en avontuur. Kies voor comfortabele kledingstukken die je bewegingsvrijheid niet beperken. Denk aan losse jurken, wijde broeken en oversized truien. Combineer stijl met gemak, zodat je altijd klaar bent om op ontdekkingstocht te gaan.

Reis geïnspireerde prints

Laat je inspireren door reizen en culturen over de hele wereld. Kies voor kledingstukken met exotische prints, zoals etnische patronen, bloemenmotieven of geometrische ontwerpen. Voeg een vleugje avontuur toe aan je outfit met deze opvallende prints.

Optimistische kleuren

Boogschutters hebben een optimistische kijk op het leven. Kies voor levendige en vrolijke kleuren die je humeur verbeteren. Denk aan felgeel, turquoise, paars en oranje. Laat deze kleuren stralen in je garderobe en breng positieve energie met je mee.

Functionele accessoires

Als Boogschutter houd je van praktische en functionele items. Kies voor accessoires die zowel stijlvol als nuttig zijn, zoals een ruime rugzak, comfortabele schoenen en een veelzijdige hoed. Wees voorbereid op elk avontuur met handige accessoires die je look compleet maken.

Mix en match

Boogschutters zijn creatief en avontuurlijk van aard. Experimenteer met het mixen en matchen van verschillende stijlen en texturen. Combineer bijvoorbeeld een bohemien blouse met een stoere leren broek, of een romantische jurk met een spijkerjack. Wees niet bang om unieke combinaties te maken en je eigen stijl te ontdekken.


Met deze stijltips ben je er helemaal klaar voor om de energie van de Boogschutter in je kledingkast te verwelkomen. Laat je avontuurlijke en optimistische kant zien, omarm vrijheid en creëer een stijl die bij je past. Vergeet niet dat niemand gebonden is aan slechts één stijl. Je wordt beïnvloed door meerdere sterrenbeelden die allemaal invloed hebben op jouw keuzes. Het is een boeiende samensmelting van uiterlijke en innerlijke factoren die jouw unieke kledingstijl vormen.

Ben je klaar om te ontdekken welke planeten een rol spelen bij jouw kledingkeuzes? Aarzel dan niet om contact  met me op te nemen voor een persoonlijke coachsessie. Samen kunnen we de kosmische invloeden ontrafelen en jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Met stralende groet,

Debby

PS

Schijnt jouw zon (sterrenbeeld) in Boogschutter, maar herken je jezelf hier niet in? Geen zorgen, want het draait niet alleen om jouw sterrenbeeld dat in jouw zon staat. Ook de andere planeten oefenen invloed uit op jouw kledingstijl en persoonlijkheid. Het is een boeiende mix die jou uniek maakt. Wil je hier meer over ontdekken? Maak dan een afspraak voor een  Gouden Duo-traject.

Ben jij een Boogschutter en herken je jezelf in deze kledingstijl? Laat het me weten in een reactie hieronder, ik ben ontzettend nieuwsgierig! Ken je misschien ook een vriendin die een Boogschutter is? Aarzel niet om dit blog met haar te delen.

Reactie plaatsen