Ontdek de Schitterende Jij: Het Gouden Duo Traject voor Kleur & Stijl!

Debby zit op een poef met een kleurenwaaier in de handen. Voor haar ligt een moodboard en een kleurwaaier om te analyseren

Het Gouden Duo traject

Wil jij stralen en vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Het Gouden Duo traject is dé perfecte stap om jouw unieke stijl te omarmen en bewuste keuzes te maken bij het kiezen van jouw toekomstige kleding. Het traject bestaat uit twee onmisbare onderdelen: een kleurenanalyse en een kledingstijladvies.


Tijdens twee ochtenden word je ondergedompeld in een wereld van kleuren, vormen en stijlen die perfect bij jou passen. Het begint allemaal met een telefonisch kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken. Bij ochtend 1 gaan we aan de slag met de kleurenanalyse, waarbij we ontdekken welke kleuren jou laten stralen als nooit tevoren.


Bij afspraak 2 volgt het kledingstijladvies, waarbij we jouw figuur en persoonlijkheid als uitgangspunt nemen. Geen standaard adviezen, maar een aanpak die helemaal op jou is afgestemd! Bovendien geven we je kleine inzichten uit de numerologie en astrologie, wat het traject extra bijzonder maakt.

Debby zit op een poef met een kleurenwaaier in de handen. Voor haar ligt een moodboard en een kleurwaaier om te analyseren

Wat staat je te wachten?

Kleurrijk advies - Ontdek jouw perfecte kleurenpalet!

Stijlvol kledingstijladvies - Laat je silhouet  en stijl stralen!

Mystieke numerologie en astrologie - Kleine inzichten voor extra magie!


Inclusief:


Persoonlijk kleur & kledingstijl paspoort

Ebook vol modegeheimen (+/- 40 pagina's)

Handige compacte kleurwaaier (twv €25,-)


Nu voor €249,-

Wat is het Gouden Duo traject?

Het Gouden Duo traject is een combinatie van kleurenanalyse en kledingstijladvies. Het doel van dit traject is om jou te helpen ontdekken welke kleuren en kledingstijlen het beste bij jou passen en waar jij je prettig in voelt.


Tijdens de kleurenanalyse zal er gekeken worden naar welke kleuren het beste harmoniëren met je natuurlijke huid-, haar- en oogkleur. Het doel is om te achterhalen welke kleuren je uitstraling versterken en jou laten stralen.


Het kledingstijladvies richt zich op het identificeren van kledingstijlen en pasvormen die het beste bij jouw lichaamsvorm en persoonlijkheid passen. Hierbij wordt rekening gehouden met je voorkeuren en levensstijl, zodat je jezelf comfortabel voelt in de kleding die je draagt.


Door deze twee aspecten samen te voegen in het Gouden Duo, kunnen ze elkaar versterken en jou de nodige inzichten geven om bewuste keuzes te maken bij het opbouwen van je garderobe. Het doel is om ervoor te zorgen dat je niet alleen mooie kleding draagt, maar dat je ook echt plezier beleeft aan je outfits en er op de lange termijn van kunt genieten. Het draait niet alleen om wat er goed uitziet, maar ook om wat goed voelt voor jou persoonlijk.

Laat je ware kleuren stralen en omarm je unieke stijl-

het Gouden Duo Traject brengt het beste in jou naar boven!

Laat je inspireren door de ervaringen van anderen!

"Kledingkast Transformatie: Meer met Minder!"
Doordat ik bij Debby ben geweest heb ik nu overzicht in mijn kledingkast. Er hangt en ligt alleen kleding in wat bij mij past. Leuk detail: met minder kleding in mijn kast lukt het mij nu om meer combinaties te maken!

Ik kan andere vrouwen dan ook alleen maar aanraden ook dit traject bij Debby te volgen. Het is een een investering wat zich dubbel en dwars terugverdiend doordat je bewuster gaat kijken naar je bestaande kleding in je kast en je ook beter laat nadenken wanneer je nieuwe kleding gaat kopen.

Petra
"Van Kleur tot Pasvorm: De Sleutel tot Stijl!"
Ik had vooral interesse in de kleuranalyse. Tijdens het traject kwam ik erachter, waarom het het gouden duo heet. Van tevoren dacht ik dat ik meer advies op kleur nodig had, maar juist ook de pasvorm, het materiaal en de print bepalen of iets mooi staat of niet. Ook kwam ik erachter, waarom ik moeite heb, met het kopen van bepaalde kledingstukken. 
Annemiek
"Debby is kundig, persoonlijk en creatief"

Debby geeft je géén make-over, maar een transformatie.

Vergelijk het met het proces van een rups, die in een vlinder verandert.
Maike
"Van Onzeker naar Stralend: Mijn Stijlreis!"
Lieve Debby, wat vond ik het spannend. Maar wat heb je me enorm geholpen, met je eerlijke tips, adviezen, met een hele andere blik door je eigen garderobe. Met een hele andere kijk, leren kijken naar kleding, stoffen, modellen, pasvorm en kleur. Een hele reis gemaakt met jou. En wat ben ik blij, het plezier in ‘kleding’ weer teruggekomen, weer lekker kijken, matchen. Daardoor ook weer happy in mijn vel. En dat alles in mijn eigen kast!! Ik hou weer van mijn kledingkast!! Bedankt voor je vertrouwen, het niet veroordelen, maar eerlijk coachen… Je bent een topper!!
Marcia

Klaar om jouw mode-avontuur te starten en een garderobe te creëren waar je écht van houdt? Ontdek het geheim van zelfvertrouwen en stijl met het Gouden Duo Traject! Boek nu jouw kleurenanalyse en kledingstijladvies en laat je stralen als nooit tevoren. Jouw reis naar een betoverende look begint hier!