code hier Het Infinity traject

Ontdek de Magie: Het Infinity Traject - Jouw Stralende Look!

Het Infinity traject

Wil je oneindig plezier beleven aan je toekomstige garderobe? Dan biedt het infinity traject precies wat je nodig hebt.


De reis begint met een superleuke numerologie sessie om jezelf van binnen en buiten beter te leren kennen. Geloof me, dit cadeautje aan jezelf is een absolute game-changer voor je uitstraling! 

Het traject omvat verschillende afspraken, waarvan het gouden duo een belangrijk onderdeel is. Tijdens deze sessie brengen we jouw garderobe en levensstijl samen in kaart. We ontdekken welke kledingstukken passen bij jouw persoonlijkheid en bekijken wat er al in jouw kledingkast hangt.


Na de sessie ontvang je niet alleen alle besproken informatie, maar ook handige tips over de beste winkels waar je in de toekomst merken kunt vinden die perfect aansluiten bij jouw kledingstijl. Zo kun je blijvend genieten van een stijlvolle en passende garderobe.


Ben je klaar om eindeloos plezier te beleven aan je toekomstige garderobe? Het infinity traject heeft het geheim in handen!

Debby zit op een poef met een kleurenwaaier in de handen. Voor haar ligt een moodboard en een kleurwaaier om te analyseren

Wat staat je te wachten?

Kleur, figuur en stijl advies - Ontdek jouw stralende look!

Mystieke numerologie sessie met invloeden uit de astrologie - Ontdek de magie van jouw persoonlijkheid!

Garderobe en levensstijl check - Een frisse start voor een stralend leven!


Inclusief:


Tussentijdse contactmomenten - We staan altijd voor je klaar!

Compacte kleurwaaier - Jouw stijlgeheim binnen handbereik!

Persoonlijk kleur, figuur en stijlpaspoort - Jouw stijlbijbel!

 Ebook vol kledingtips (+/- 40 pagina's) - Jouw modegids!

Persoonlijk numerologie ebook - Ontdek de verborgen betekenis!

Overzicht met bijpassende merken - Shop in stijl!


Duur: 2 tot 3 maanden - Een reis vol stijl en plezier!


Nu voor €494,-

Wat is het Infinity traject?

Ontdek de magie van jouw stralende look met het Infinity Traject, een betoverende combinatie van kleur, figuur en stijl Advies! Stap in een wereld van mystieke numerologie en astrologische invloeden en ontdek de diepte van jouw unieke persoonlijkheid.


Laat je betoveren door een kleurenanalyse, waar we zorgvuldig kijken naar welke kleuren harmoniëren met jouw natuurlijke huid-, haar- en oogkleur, zodat je kunt stralen als nooit tevoren.


Met een kledingstijladvies richten we ons op het identificeren van kledingstijlen en pasvormen die perfect bij jouw lichaamsvorm en persoonlijkheid passen. Comfort en zelfexpressie staan hierbij centraal, zodat je jezelf zelfverzekerd voelt in elke outfit.


Maar het Infinity Traject gaat verder dan dat! Met een garderobe- en levensstijlcheck zorgen we voor een frisse start in jouw leven. Laat oude gewoontes achter je en omarm een stralende toekomst!


Klaar om te schitteren? Ontdek de betoverende combinatie van adviezen en inzichten die jou helpen om bewuste keuzes te maken en een garderobe en levensstijl te creëren waar je van houdt. Laat de magie beginnen met het Infinity Traject!


Laat je ware kleuren stralen en omarm je unieke stijl-

het Infinity Traject brengt het beste in jou naar boven!

Laat je inspireren door de ervaringen van anderen!

"Kledingkast Transformatie: Meer met Minder!"
Doordat ik bij Debby ben geweest heb ik nu overzicht in mijn kledingkast. Er hangt en ligt alleen kleding in wat bij mij past. Leuk detail: met minder kleding in mijn kast lukt het mij nu om meer combinaties te maken!

Ik kan andere vrouwen dan ook alleen maar aanraden ook dit traject bij Debby te volgen. Het is een een investering wat zich dubbel en dwars terugverdiend doordat je bewuster gaat kijken naar je bestaande kleding in je kast en je ook beter laat nadenken wanneer je nieuwe kleding gaat kopen.

Petra
"Van Kleur tot Pasvorm: De Sleutel tot Stijl!"
Ik had vooral interesse in de kleuranalyse. Tijdens het traject kwam ik erachter, waarom het het gouden duo heet. Van tevoren dacht ik dat ik meer advies op kleur nodig had, maar juist ook de pasvorm, het materiaal en de print bepalen of iets mooi staat of niet. Ook kwam ik erachter, waarom ik moeite heb, met het kopen van bepaalde kledingstukken. 
Annemiek
"Debby is kundig, persoonlijk en creatief"

Debby geeft je géén make-over, maar een transformatie.

Vergelijk het met het proces van een rups, die in een vlinder verandert.
Maike
"Van Onzeker naar Stralend: Mijn Stijlreis!"
Lieve Debby, wat vond ik het spannend. Maar wat heb je me enorm geholpen, met je eerlijke tips, adviezen, met een hele andere blik door je eigen garderobe. Met een hele andere kijk, leren kijken naar kleding, stoffen, modellen, pasvorm en kleur. Een hele reis gemaakt met jou. En wat ben ik blij, het plezier in ‘kleding’ weer teruggekomen, weer lekker kijken, matchen. Daardoor ook weer happy in mijn vel. En dat alles in mijn eigen kast!! Ik hou weer van mijn kledingkast!! Bedankt voor je vertrouwen, het niet veroordelen, maar eerlijk coachen… Je bent een topper!!
Marcia

Klaar om jouw mode-avontuur te starten en een garderobe te creëren waar je écht van houdt? Ontdek het geheim van zelfvertrouwen en stijl met het Infinity Traject! Boek nu jouw afspraak en laat je stralen als nooit tevoren. Jouw reis naar een betoverende look begint hier!