code hier Vrouwelijke ondernemers -druk maken om je kleding is verledentijd 🦋
Debby zit aan bar en zit achter haar laptop

JIJ

JIJ bent het gezicht van jouw bedrijf.

Klanten komen  bij jou  om wie JIJ bent.

Ze komen bij jou omdat jij ze inspireert en aanspreekt op hun gevoel.

JIJ bent de motor van jouw bedrijf.

JIJ bent het gezicht, het visitekaartje.

Als startende ondernemer ben je enthousiast begonnen met je bedrijf. Je hebt een visitekaartje en website laten maken. Je bent actief op social media. Je bedrijf groeit en jij groeit. Alles klopt, alleen er is belangrijke factor die niet mee groeit, omdat je er simpelweg de tijd en energie niet voor hebt; ‘je garderobe!’


JIJ! Het gezicht van het bedrijf.


Het voelt niet meer goed. Je wil jezelf anders presenteren. Je wilt dat jouw kenmerken, jouw eigenschappen, wie je zo duidelijk zichtbaar hebt in je bedrijf ook zichtbaar gaan worden in jouw garderobe.

Kleding die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat als vrouwelijke onderneemster.

Debby zit op een poef en kijkt lachend voor zich uit

En ik weet het. Ik hoor je denken, het gaat om de binnenkant en wat jij als bedrijf te bieden hebt. Helaas leven we in een wereld waar de keiharde realiteit is dat je eerst op je uitstraling en je 1e indruk wordt beoordeeld. Die eerste indruk is vaak niet wie jij werkelijk bent, maar hier word je wel op beoordeeld. Heb jij de uitstraling als een koele kikker en je wilt zorgzaam en zacht over komen dan is dit geen fijne match.

Hoe jij beweegt en wat je aan hebt wordt in een paar seconde beoordeeld door iemand. Zonder dat je nog maar één woord hebt gesproken heb je al een stempel op je hoofd gedrukt gekregen. Niet leuk, maar wel de keiharde realiteit. Speelt kleding hier een rol in? Ja. Uit verschillende psychologische onderzoeken is deze invloed nog groter dan dat wij zelf beseffen.

Wil jij een frisse blik of jouw uitstraling bij je bedrijf past. Ben je eraan toe om eenheid te vormen tussen jou en je bedrijf. Laten we eens ‘connecten’ tijdens een kop koffie om te kijken of er een match is.

Zonder dat je nog maar één woord hebt gesproken heb je al een stempel op je hoofd gedrukt gekregen. Niet leuk, maar wel de keiharde realiteit. 

Debby zit lachend op bank met een telefoon in de handen

Koffie connect moment

Wil jij een frisse blik of jouw uitstraling bij je bedrijf past. Ben je eraan toe om eenheid te vormen tussen jou en je bedrijf. Laten we eens ‘connecten’ tijdens een kop koffie.


Locatie:  in overleg