Wat je mooi vindt wil je mooi houden

Kleding we dragen het elke dag. Als we ze met zorg en liefde behandelen zorgt dit ervoor dat we er lang plezier van gaan hebben. 

Kleding is een luxeproduct geworden. Vaak hebben we nog wel genoeg in onze kledingkast, maar willen we alweer iets nieuws. Het 'oude' kledingstuk wordt weggegooid of beland ergens achter in de kast. Zo slipt onze kledingkast dicht. 

Duurzaamheid en bewust kiezen voor een item waar je lang plezier van wilt hebben staat bij mij bovenaan. Niet altijd makkelijk in onze wegwerpmaatschappij, maar ik geloof er zeker in dat al het goede begint bij jezelf, de liefde voor het product en er zo lang mogelijk plezier van hebben. 

Via deze weg hoop ik je in de toekomst meer te mogen inspireren. Ik laat je zien hoe je op een duurzame en bewuste  manier veel plezier van je garderobe gaat hebben. Dan zijn we gelijk lief voor moeder Aarde. 

Achtergrond Styled by Debby groene stof met ingebreid patroon

Nu gelijk al stappen maken in je kledingkast?

Met dit gratis e-boek (Her)ontdek je eigen kledingstijl in een paar stappen en kun je direct aan de slag in je eigen kledingkast. Zonder eerst te hoeven winkelen.
50%
Vul hier je naam en mailadres in en...
(her)ontdek je eigen kledingstijl in een paar stappen.
Ik ga akkoord met de algemene privacy verklaring
Download hier gratis het E-boek