code hierHet gouden duo traject

Een Gouden Duo sessie voor kleur & stijl!

Debby zit op een poef met een kleurenwaaier in de handen. Voor haar ligt een moodboard en een kleurwaaier om te analyseren

Een Gouden Duo sessie is dé manier om jouw relatie met je kledingkast te transformeren. 

Het is een duo dat alleen al een super handige tool is, maar met zijn tweeën hebben ze pas echt resultaat.

Waar de kleurenanalyse je laat zien welke kleuren het beste bij jou passen en je natuurlijke schoonheid laat stralen.Het is een eye-opener die je helpt bewuste keuzes te maken bij het selecteren van kleding.


Het kledingstijl advies geeft je inzichten welke kledingstijlen het beste bij jouw persoonlijkheid en lichaamsvorm passen. Dit gaat verder dan trends volgen; het draait om het begrijpen en omarmen van jouw unieke stijl. Ik help je om kleding te kiezen waarin jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt.


Een Gouden Duo sessie is niet alleen praktisch maar gaat ook dieper. Het is een reis naar zelfontdekking en zelfexpressie. Door de combinatie van kleurenanalyse en kledingstijl advies krijg je de tools om jouw persoonlijke kledingstijl te omarmen en met plezier naar je spiegelbeeld te kijken. 

Debby zit en heeft in haar handen een kleurwaaier

Naast het ontdekken van de kleuren die bij jou passen en het begrijpen van jouw persoonlijke kledingstijl, voeg ik graag nog een extra element toe aan een Gouden Duo sessie: het bewustzijn van duurzaamheid in je kledingkeuzes. Samen kunnen we bekijken hoe je niet alleen stijlvol kunt zijn, maar ook duurzame keuzes kunt maken in je kledingkast.


We zullen praten over het belang van bewust winkelen, het hergebruiken van kledingstukken en het verminderen van de impact van de mode-industrie op het milieu. Op die manier dragen we niet alleen bij aan jouw zelfexpressie en zelfvertrouwen, maar ook aan een meer duurzame en ethische benadering van mode.


Een Gouden Duo sessie wordt hierdoor niet alleen een reis naar jouw unieke stijl, maar ook naar een meer bewuste en verantwoorde benadering van mode. Samen creëren we niet alleen een kledingkast die bij jou past, maar ook een die bijdraagt aan een betere wereld. 

Laat je ware kleuren stralen en omarm je unieke stijl.

Een Gouden Duo sessie brengt het beste in jou naar boven!

Laat je inspireren door de ervaringen van anderen!

"Kledingkast transformatie: meer met minder!"
Doordat ik bij Debby ben geweest heb ik nu overzicht in mijn kledingkast. Er hangt en ligt alleen kleding in wat bij mij past. Leuk detail: met minder kleding in mijn kast lukt het mij nu om meer combinaties te maken!

Ik kan andere vrouwen dan ook alleen maar aanraden ook dit traject bij Debby te volgen. Het is een een investering wat zich dubbel en dwars terugverdiend doordat je bewuster gaat kijken naar je bestaande kleding in je kast en je ook beter laat nadenken wanneer je nieuwe kleding gaat kopen.

Petra
"Van kleur tot pasvorm: De sleutel tot stijl!"
Ik had vooral interesse in de kleuranalyse. Tijdens het traject kwam ik erachter, waarom het het gouden duo heet. Van tevoren dacht ik dat ik meer advies op kleur nodig had, maar juist ook de pasvorm, het materiaal en de print bepalen of iets mooi staat of niet. Ook kwam ik erachter, waarom ik moeite heb, met het kopen van bepaalde kledingstukken. 
Annemiek
"Debby is kundig, persoonlijk en creatief"

Debby geeft je géén make-over, maar een transformatie.

Vergelijk het met het proces van een rups, die in een vlinder verandert.
Maike
"Van onzeker naar stralend"
Lieve Debby, wat vond ik het spannend. Maar wat heb je me enorm geholpen, met je eerlijke tips, adviezen, met een hele andere blik door je eigen garderobe. Met een hele andere kijk, leren kijken naar kleding, stoffen, modellen, pasvorm en kleur. Een hele reis gemaakt met jou. En wat ben ik blij, het plezier in ‘kleding’ weer teruggekomen, weer lekker kijken, matchen. Daardoor ook weer happy in mijn vel. En dat alles in mijn eigen kast!! Ik hou weer van mijn kledingkast!! Bedankt voor je vertrouwen, het niet veroordelen, maar eerlijk coachen… Je bent een topper!!
Marcia
Debby zit en heeft in haar handen een kleurwaaier

Wat staat je te wachten?

Leer in twee ochtenden jouw persoonlijke stijl kennen.


Kleurrijk advies - Ontdek jouw perfecte kleurenpalet aan de hand van een kleurenanalyse

Stijlvol kledingstijladvies - Laat je silhouet  en stijl schitteren als nooit tevoren!


Inclusief:


Jouw persoonlijk kleur- en kledingstijl paspoort

Een exclusief e-book, de sleutel tot het ontsluiten van mode geheimen en het perfectioneren van je stijl.

Een praktische, compacte kleurwaaier (ter waarde van €25,-), jouw gouden tool tijdens het winkelen.


€349,-


Wat staat je te wachten?

Leer in twee ochtenden jouw persoonlijke stijl kennen.


Kleurrijk advies - Ontdek jouw perfecte kleurenpalet aan de hand van een kleurenanalyse

Stijlvol kledingstijladvies - Laat je silhouet  en stijl schitteren als nooit tevoren!


Inclusief:


Jouw persoonlijk kleur- en kledingstijl paspoort

Een exclusief e-book, de sleutel tot het ontsluiten van mode geheimen en het perfectioneren van je stijl.

Een praktische, compacte kleurwaaier (ter waarde van €25,-), jouw gouden tool tijdens het winkelen.


€349,-


Wat is een Gouden Duo sessie?

Een Gouden Duo sessie is een combinatie van kleurenanalyse en kledingstijl advies. Het doel van deze sessie is om jou te helpen ontdekken welke kleuren en kledingstijlen het beste bij jou passen en waar jij je prettig in voelt.


Tijdens de kleurenanalyse zal er gekeken worden naar welke kleuren het beste harmoniëren met je natuurlijke huid-, haar- en oogkleur. Het doel is om te achterhalen welke kleuren je uitstraling versterken en jou laten stralen.


Het kledingstijl advies richt zich op het identificeren van kledingstijlen en pasvormen die het beste bij jouw lichaamsvorm en persoonlijkheid passen. Hierbij wordt rekening gehouden met je voorkeuren en levensstijl, zodat je jezelf comfortabel voelt in de kleding die je draagt.


Door deze twee aspecten samen te voegen in het Gouden Duo, kunnen ze elkaar versterken en jou de nodige inzichten geven om bewuste keuzes te maken bij het opbouwen van je garderobe. Het doel is om ervoor te zorgen dat je niet alleen mooie kleding draagt, maar dat je ook echt plezier beleeft aan je outfits en er op de lange termijn van kunt genieten. Het draait niet alleen om wat er goed uitziet, maar ook om wat goed voelt voor jou persoonlijk.

Klaar om jouw mode-avontuur te starten en een garderobe te creëren waar je écht van houdt? Ontdek het geheim van zelfvertrouwen en stijl met een Gouden Duo sessie! Boek nu jouw kleurenanalyse en kledingstijl advies en laat je stralen als nooit tevoren. Jouw reis naar een betoverende look begint hier!