code hierWie is Debbby? 🦋

Hallo, ik ben Debby. Van de buitenkant lijk ik misschien een stoere extraverte leeuw, maar van binnen ben ik een introvert persoon die het liefst op de bank zit met een kop hete water, een schaaltje druiven, een mix van noten en een stuk chocolade (lees: een reep), terwijl ik me laat meevoeren in een betoverende Netflix-serie.  Het liefst geniet ik van diepzinnige gesprekken, onder het genot van een goed glas rode wijn. Ik omarm mijn unieke ambiverte persoonlijkheid alsof het een regenboog gekleurd kristal is.


In het verleden droomde ik ervan om zowel een vrachtwagenchauffeur als een coupeuse te worden, maar ik besefte al snel dat deze combinatie niet echt praktisch was. Maar creativiteit stroomt door mijn aderen. Ik heb met veel plezier een modeopleiding gevolgd. Het creëren van kledingstukken op een creatieve manier bracht me immense voldoening, terwijl ik me weinig aantrok van de vluchtige modetrends. Ik koester mijn eigen intuïtie en draag wat me gelukkig maakt. In plaats van de laatste modetrends te volgen, geloof ik in het uitdrukken van mijn eigen unieke stijl en het volgen van mijn authentieke zelf. Daarbij omarm ik de diepere betekenissen en magie van het leven, eerder dan te hechten aan oppervlakkige trends.

Debby in het kort

♡ Start de dag altijd met een kop zwarte koffie

♡ Ben volgens mijn omgeving wel eens te optimistisch ingesteld

♡ Door het huis heen liggen overal boeken die ik aan het lezen ,de meeste zijn nog nooit uit gelezen

♡ Mijn beste cadeau is een noise cancelling headset en zing dan ook heel vals het liefst met nummers mee. Lekker in mijn eigen bubbel

♡ Ik probeer elke dag een ommetje te maken en op kop te staan in downward dog

♡ Mijn gezin staat op nummer 1 en op kleine afstand daarna mijn liefde voor mijn werk, een echte steenbok 

Naar mezelf kijken

Het thema zelfbeeld heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven, soms bewust en soms onbewust. Vooral als het gaat om het omarmen van mijn eigen lichaam. Deze bewustwording kwam pas echt tot uiting toen ik voor het eerst moeder werd. Voor mijn zwangerschap was kleding geen probleem. Ik kende mijn lichaam en wist wat me goed stond. Na de bevalling was mijn lichaam echter compleet veranderd. Ik voelde me de gelukkigste mama ter wereld, maar wanneer ik in de spiegel keek, zag ik een nieuw kunstwerk.

De verhalen van andere moeders maakten me onzeker. Het leek alsof niemand zich ongelukkig voelde na zo'n ingrijpende fysieke transformatie. Bovendien beweerde de media dat er magische remedies waren om direct weer strak en in vorm te zijn! Maar die toverdrankjes heb ik nooit gevonden, ondanks mijn zoektocht door verborgen Bovendien beweerde de media dat er magische remedies waren om direct weer strak en in vorm te zijn! Maar die toverdrankjes heb ik nooit gevonden, ondanks mijn zoektocht door verborgen holistische winkeltjes.

In plaats van kleding te kopen waar ik echt van hield, koos ik voor "goedkope" kledingstukken die net niet helemaal bij me pasten. Ik bleef zwangerschapskleding dragen, gecombineerd met de T-shirts die al eeuwenlang in mijn kast lagen. Het spugen van de baby maakte mijn uitstelgedrag om nieuwe kleding te kopen alleen maar erger.

Toen ik eindelijk weer in mijn "oude maat" kleding paste, voelde het niet meer als een weerspiegeling van wie ik inmiddels was geworden.

Onderneming

Met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van dames- en herenkleding en een diploma als coupeuse op zak, kreeg mijn leven een nieuwe dimensie met de toevoeging van een nieuwe titel, mama. Dit alles zorgde ervoor dat er een kloof ontstond tussen wie ik was en de inhoud van mijn garderobe. Hoe moest ik verder? Het antwoord vond ik in de opleiding tot image consultant, die ik volgde bij Riet de Vlieger. Het was als een spirituele reis naar mijn innerlijke garderobe.

Nooit eerder had ik zoveel inzicht in mezelf verworven. Ik besefte niet dat de keuzes die ik maakte op het gebied van kleding, haar en make-up directe reflecties waren van hoe ik naar mezelf keek en me voelde. Wat een openbaring!

Deze inzichten gaven me zelfvertrouwen en elke stap in mijn persoonlijke ontwikkeling leidde tot verdere transformatie. Mijn keuzes bij het kopen van kleding en accessoires resulteerden in een garderobe die echt bij mij paste. Ik ontdekte dat het niet alleen om de kleding zelf draait, maar dat alles aan mijn lichaam een rol speelt. Het is een betoverende dans tussen de buiten- en binnenkant.

Met de kennis die ik opdeed tijdens mijn werk in de kledingwinkel, de opleiding tot image consultant en mijn inzichten uit de astrologie en numerologie, besloot ik al deze elementen te bundelen en mijn eigen onderneming te starten.

Vrouw met een missie

Mijn visie op vrouwen in de huidige maatschappij zorgt ervoor dat ik het gevoel heb een bijdrage te kunnen leveren aan een groter bewustzijn en een groter gevoel van zelfvertrouwen. Mijn vakgebied gaat namelijk niet alleen over uiterlijke verschijning, het presenteren van jezelf en zichtbaar zijn. Het gaat om zelfreflectie, zelfkennis en zelfliefde door acceptatie, en vervolgens uit te uitstralen wat je vanuit die basis wilt laten zien. Kleding kan hierin zo veel betekenen, maar helaas realiseren veel vrouwen zich dat nog niet.

Beschouw mij als jouw persoonlijke motivator die je zo nu en dan liefdevol een sprankelende schop onder je kont geeft.


Stralende groet, Debby